Турійська селищна рада територіальна громада

Волинська область

Веселі квести, ігри та майстер-класи – у день свята дитинства

Дата: 01.06.2022 14:05
Кількість переглядів: 251

Фото без описуОгорнути дітей радістю, теплом і увагою постаралися працівники Турійського міського будинку культури та бібліотеки у Міжнародний день захисту дітей. На «Дитячих посиденьках» дітвора і творила, і розважалася. Ведучі дійства, насамперед, запросили хлопчиків і дівчаток зробити власноруч вироби, які відправлять нашим воїнам, як оберіг. А любителів малювати покликали залишити свої маленькі долоньки із побажаннями нашим захисникам. Атмосфера дитячої безпосередності, радості та веселощів панувала під час квесту, який покликаний був у грайливій формі зацікавити діток читати книжки і бути активними відвідувачами дитячої бібліотеки. А от під час ігор та веселих танців дітвора мала змогу вволю порухатися та повеселитися.

Приємним бонусом до розваг були солодкі гостинці, які підготувало Товариство Червоного Хреста та волонтерка Ірина Конограй.

Осяяні усмішками обличчя дітей свідчили, що свято вдалося. Тож культпрацівники Турійщини вирішили, що робитимуть подібні заходи частіше, не лише до певних дат, адже наші діти попри все мають бути щасливими.

Сектор розвитку, комунікацій, зв?язків з громадськістю та проєктної діяльності Турійської селищної ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора