Турійська селищна рада територіальна громада

Волинська область

І «розквітла» Україна на сірому полотні асфальту…

Дата: 11.05.2022 09:14
Кількість переглядів: 377

Фото без описуСонячного травневого дня у самому серці Турійська – на майдані Центральному зібралася радісна галаслива дітвора нашого селища на творчо-патріотичний захід «Наш дім – Україна!». І за коротку мить сіре полотно асфальту перетворилося на барвисту картину, де малеча вифантазовувала своє бачення мирної України. До заходу також долучилися діти з різних регіонів, які через війну змушені були покинути свої домівки й тимчасово знайшли прихисток у Турійській громаді. Особливо приємною несподіванкою стало те, що клич про цей захід «почули» й в інших містах та доєдналися онлайн до нашої творчої акції. П’ятирічна Єва Радіонова з Одеси у хвилини затишшя між бомбардуваннями малювала мирне і щасливе життя під українським стягом. А Настуся Буняк з Полтави мріяла про блакить моря, де під жовтосяйним промінням грайливо плаває дельфін.

Подарунки від Турійщини вже помандрували в Одесу і Полтаву до маленьких патріоток. А загалом для всіх діток були підготовлені приємні дарунки, аби потішити їх і внести нотки позитиву. Особливий настрій того дня створювала юна солістка Каріна Левчук. Щемливим став момент, коли дітвора, ставши пліч-о-пліч, «вималювала» карту України, обіймаючи її своїми серцями.

А на завершення хлопчиків і дівчаток запросили на заняття у вокальну студію «ДоМіСолька» Галини Абрамчук, та на гуртки, які діють у Будинку дитячої творчості. Побачити роботи гуртківців «Художній розспис» та «Акварелька» можна було на виставці, яка розмістилася поруч.

Сектор розвитку, комунікацій, звязків з громадськістю та проєктної діяльності Турійської селищної ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора