Турійська селищна рада територіальна громада

Волинська область

Тепле спілкування на важливі теми в час війни

Дата: 14.05.2022 16:05
Кількість переглядів: 980

Фото без описуЯк емоційно підзарядитися? Відшукувати внутрішні сили? Знімати стрес під час війни? Про все це йшлося на зустрічі, куди запросили жінок, які виховують діток з інвалідністю та особливими освітніми потребами.

У затишному приміщенні Турійського територіального центру за чашечкою ароматного трав'яного чаю відбулося тепле спілкування на важливі для жінок теми. Ініціатором такої зустрічі стала Галина Абрамчук, яка є регіональною представницею від Волині Українського Жіночого Конгресу. Як вона зауважила, жінки повині бути сильними, а в час війни особливо. І сьогодні важливо єднатися й знаходити можливість допомагати нашим військовим, як нині робить багато волонтерів.

Як поновлювати внутрішні сили, знаходити емоційну рівновагу у воєнний час, поділилася психолог і таролог Людмила Шелест-Малугіна. Війна змусила її, як і багатьох інших, стати переселенкою, покинувши дім в Києві, а чоловік Людмили сьогодні в Збройних силах захищає Україну. Тож жінка поділилася й власним досвідом, як знаходити внутрішній баланс і сили.

А про те, як можна емоційно розслабитися і покращити жіноче здоров'я у територіальному центрі, розповіла Орися Вербинська. Соляна кімната, гімнастична зала, фітопроцедури. Усім цим можуть скористатися сьогодні мешканці громади і внутрішньо переміщені особи.

Приємним бонусом зустрічі стали дарунки від перукарні "У Валентини", зокрема її власниці Валентини Підгайної – 20 % знижки на послуги краси. За сприяння ГО "Фемінізм Уа" та ГО Центр – Розвиток демократії від литовської організації Asociacija Lygia учасниці зустрічі отримали засоби гігієни та препарати для жіночого здоров'я. А "підсолодила"зустріч голова районного споживчого товариства Галина Хомик, надавши смаколики.

Сектор розвитку, комунікацій, зв'язків з громадськістю та проєктної діяльності Турійської селищної ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора