Турійська селищна рада територіальна громада

Волинська область

Допомога направлялася нашим воїнам, мешканцям в зонах бойових дій та дітям-сиротам

Дата: 03.05.2022 14:59
Кількість переглядів: 1036

Фото без опису       Фото без описуПродовжуємо інформувати про діяльність пункту надання гуманітарної допомоги, який діє при Турійській селищній раді. 

Отож, упродовж двох тижнів квітня завдяки нашим друзям з Польщі і турійчанам-волонтерам гуманітарна допомога надійшла з Красностава та Любліна, а також від БО "Міжнародний благодійний фонд «За Україну»" та від Асоціації польсько-української співпраці та добросусідської допомоги.

Завдяки цьому є можливість постійно допомагати людям, які прибули до нас із регіонів активних бойових дій. Загалом упродовж квітня до Турійської селищної ради за отриманням гуманітарної допомоги звернулася 991 людина.

З 14 по 30 квітня двічі гуманітарна допомога направлялася нашим воїнам з 14-ї окремої механізованої бригади. Також Турійська селищна рада долучилася до формування та відправки гуманітарних вантажів у Чернівецьку область для діток-сиріт та дітей, батьки яких зникли безвісти, а також мешканцям Ірпеня. Крім того, здійснювалася відправка у Ковель, де з ініціативи Ковельської райдержадміністрації формувалися вагони з необхідною допомогою в Одещину та Харківщину.

Єднаймося і разом до Премоги! Все буде Україна!

Сектор розвитку, комунікацій, зв’язків з громадськістю та проєктної діяльності Турійської селищногї ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора