Турійська селищна рада територіальна громада

Волинська область

На виконавчому комітеті розглянули питання, частина яких стосувалися внутрішньо переміщених осіб

Дата: 08.04.2022 19:58
Кількість переглядів: 513

Фото без описуУ п’ятницю, 8 квітня, відбулося чергове засідання виконавчого комітету Турійської селищної ради. У порядок денний було включено сім питань.

Одним з перших став звіт Турійського селищного голови Олексія Безсмертного про хід і результати виконання Програми соціально-економічного розвитку Турійської селищної ради територіальної громади за І квартал  2022 року.

Секретар Турійської селищної ради Тамара Сичик озвучила список людей, які подали заяви на виділення матеріальної допомоги, більшість з них потребували коштів на лікування.

Третє питання порядку денного стосувалося затвердження Порядку компенсації витрат за тимчасове розміщення внутрішньо переміщених осіб, які змінили місце проживання у період воєнного стану і не отримують щомісячної адресної допомоги внутрішньо переміщеним особам для покриття витрат на проживання, в тому числі на оплату житлово-комунальних послуг на території Турійської селищної ради.

Члени виконкому також зетвердили місцеву цільову програму забезпечення перебування внутрішньо переміщених та/або евакуйованих осіб у тимчасових пунктах проживання та місцях тимчасового перебування Турійської селищної ради на 2022 рік.

Про програму патріотичного виховання молоді, підготовки та проведення приписки і призову юнаків на строкову військову службу, матеріально-технічного забезпечення військових формувань області, здійснення заходів щодо територіальної оборони, мобілізаційної підготовки та мобілізації на території Турійської селищної ради на 2022–2025 роки доповіла заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів влади Жанна Яковініч.

На виконавчому комітеті було прийняте рішення про внесення змін до бюджету  територіальної громади, затвердженого на нинішній рік.

На засіданні також розглянули подані заяви від мешканців громади та затвердили обсяг витрат, що підлягає компенсації  власникам житлового приміщення за тимчасове розміщення внутрішньо переміщених осіб, які перемістилися у період воєнного стану і не отримують щомісячної адресної допомоги внутрішньо переміщеним особам для покриття витрат на проживання, у тому числі на оплату житлово-комунальних послуг.

Сектор розвитку, комунікацій, зв’?язків з громадськістю та проєктної діяльності Турійської селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора