Турійська селищна рада територіальна громада

Волинська область

У Соловичах відбулись навчання із цивільного захисту та ініційоване створення добровольчого загону

Дата: 19.02.2022 15:47
Кількість переглядів: 392

Фото без опису18 лютого у селі Соловичі відбулися навчання з цивільного захисту, участь в яких взяли керівники закладів освіти громади та місцеві мешканці. Перед початком до громади звернулися Турійський селищний голова Олексій Безсмертний та його заступник Сергій Власюк. На продовження староста Соловичівського старостинського округу Ярослав Кашуба,  який є учасником бойових дій, розповів присутнім, як діяти в певній нештатній ситуації, що може виникнути через ворожі дії Росії.

До навчань долучилися заступник начальника Ковельського районного управління поліції В'ячеслав Мартинюк, начальник поліції СПД № 1 (селища Турійськ) Юрій Крайнік  та  інші працівники поліції. Вони підняли низку важлиаих питань, що стосуються піротехніки, захисту дітей від враження вибуховими пристроями та інше.

Фельдшер Наталія Поліщук детально розповіла про важливі моменти по захисту життя та здоров'я людей у надзвичайних ситуаціях та разом з колегами показала на практиці основні правила надання першої медичної допомоги.
По закінченню заходів Ярослав Кашуба роздав присутнім методички, як діяти у разі надзвичайних ситуацій або військових дій.

Фото без описуЦього ж дня  у Соловичівському старостинському окрузі було ініційоване створення місцевого добровольчого загону територіальної оборони. Кандидатом на посаду командира загону було обрано Ярослава Кашубу, а його заступником – колишнього голову варти порядку в районі Олександра Шишка. Протокол зборів буде направлено для погодження відповідно до встановленого порядку.
Сектор розвитку, комунікацій, зв'язків з громадськістю та проєктної діяльності Турійської селищної ради.

Фото Василя Гута.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора