Турійська селищна рада територіальна громада

Волинська область

Турійська громада відзначила День єднання

Дата: 16.02.2022 14:23
Кількість переглядів: 584

Фото без описуТурійська селищна територіальна громада долучилася до глобальної акції і спільно з українською спільнотою всього світу сьогодні, 16 лютого, відзначила День єднання.

Нині, коли Росія скупчила війська вздовж нашого кордону, коли постійно надходить інформація про можливу повномасштабну війну, ми, українці, як ніколи повинні бути єдині у молитвах, у діях і помислах. Адже у єдності – наша сила.

Тож з нагоди Дня єднання, яке цьогоріч з ініціативи Президента України відзначається вперше, громадськість, учасники бойових дій, працівники установ та організацій зібралися на урочистий захід. Під найдорожчі для кожного українця слова Державного Гімну гордо розправив крила у небесній блакиті наш синьо-жовтий стяг. Цю почесну місію виконали учасник Революції Гідності Андрій Полячук та учасник бойових дій Сергій Яровенко. До присутніх звернулися Турійський селищний голова Олексій Безсмертний, учасник бойових дій Сергій Янок, начальник третього відділу Ковельського територіального центру комплектування та соціальної підтримки підполковник Антон Нестеренко. Незмінно звучали гасла «Слава Україні!», «Героям слава!», патріотичні пісні, а ще побажання мирного неба над нашою ненькою-Україною.

Фото без опису

Сектор розвитку, комунікацій, зв’язків з громадськістю та проєктної діяльності Турійської селищної ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора