Турійська селищна рада територіальна громада
Волинська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Представники Турійської селищної ради взяли участь в обговоренні законодавчих основ місцевого економічного розвитку

Дата: 21.01.2022 09:31
Кількість переглядів: 553

Днями заступник Турійського селищного голови Жанна Яковініч та керівник сектору розвитку, комунікацій, зв'язків з громадськістю та проєктної діяльності Турійської селищної ради Галина Абрамчук взяли участь у спільному заході Проєкту USAID «Підвищення ефективності роботи та підзвітності органів місцевого самоврядування» («ГОВЕРЛА») та Асоціації міст України на тему «Обговорення законодавчих основ місцевого економічного розвитку".

Фото без опису
В обласному центрі Волині присутні зібралися, аби обговорили законодавчі новації у сфері державної регіональної політики та місцевого економічного розвитку, тенденцій і наслідків відповідних законодавчих ініціатив.
Зокрема, учасники поспілкувалися про потенційний вплив на територіальні громади проєкту Закону України «Про внесення змін до Закону України «Про засади державної регіональної політики» (№ 5323), який підготовлений Верховною Радою України до другого читання, а також механізми та інструменти стратегічного планування регіонального і місцевого розвитку.
Участь у форумі взяли народні депутати, представники обласної та районної влади, органів місцевого самоврядування, експерти та журналісти.

Фото без опису

Модераторами заходу стали експерт з місцевого економічного розвитку Асоціація міст України Євгеній Шаповалов та виконавча директорка Волинського регіонального відділення Асоціації міст України Мар'яна Конончук.

Фото без опису
За інформацією пресслужби Волинського регіонального відділення Асоціації міст України.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних