Турійська селищна рада територіальна громада

Волинська область

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту

Дата: 14.01.2022 12:51
Кількість переглядів: 445

Проект рішення сесії Турійської селищної ради «Про затвердження Порядку видалення дерев, кущів та інших зелених насаджень за межами населених пунктів на території Турійської селищної ради»

 Розробник проекту – відділ земельних відносин, екології та агропромислового комплексу виконавчого комітету Турійської селищної ради

Згідно з вимогами Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень та пропозицій від суб’єктів господарювання та населення на офіційному веб-сайті Турійської селищної ради оприлюднюється проект рішення сесії Турійської селищної ради «Про затвердження Порядку видалення дерев, кущів та інших зелених насаджень за межами населених пунктів на території Турійської селищної ради» ЗАВАНТАЖИТИ з аналізом його регуляторного впливу ЗАВАНТАЖИТИ.

Зауваження та пропозиції будуть прийматись в письмовому вигляді від громадян, суб’єктів господарювання, їх об’єднань в місячний термін розробником проекту (з 17.01.2022 по 17.02.2022) – начальником відділу земельних відносин, екології та агропромислового селищної ради (поштова адреса: 44801, Волинська область, Ковельський район, смт. Турійськ, м-н Центральний, 1, тел. 03363-2-12-03, електронна адреса:tur-otg-zem@ukr.net).

Крім того, з вказаним проектом та аналізом його регуляторного впливу можна ознайомитися за адресою: 44801, Волинська область, Ковельський район, смт. Турійськ, м-н Центральний, 1, а також на офіційній веб-сторінці  Турійської селищної ради - http://turiyska.gromada.org.ua


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора