Турійська селищна рада територіальна громада

Волинська область

У Новодвірський будинок культури завітала новорічно-різдвяна фейєрія "Поїзд номер 2022"

Дата: 10.01.2022 08:52
Кількість переглядів: 532

9 січня в Новодвірський будинок культури завітала новорічно-різдвяна фейєрія "Поїзд номер 2022". Цей казковий потяг вирушив із новорічної у чарівну різдвяну ніч. По дорозі він зупинявся на різних станціях, аби зарядитись позитивом. На перонах його чекали сучасні Дід Мороз і Снігуроньки, суперактивні Леді Ягусі із веселим танцем, відома тіктокерша Яга, що сваталась до Лісовика на дискотеці, Червона Шапочка і бабуся, яка вміє за себе постояти, славнозвісні сусідки баба Параска і баба Палажка, а ще потяг промчав прямо через хату українців, які намагалися зустріти Новий рік по-домашньому. У вагонах, аби пасажирам не було сумно, лунали веселі пісні. Врешті він увірвався у гучну різдвяну коляду. Колядували дорослі і діти, з Різвом вітало Янголятко і малеча.
    Директор Новодвірського будинку культури Людмила Держанович висловлює щиру вдячність дітям та молоді за активність, за те, що долучилися і спільно створили ось таке гарне свято. Окремі слова подяки вона адресує колективу за майстерні колядки і різдвяний дух.
"А попереду у потяга ще цілих 12 місяців подорожі. Маємо надію, що з позитивом, добром, світлом і радістю він зарядився на всю подорож" – сказала Людмила Держанович.

Фото без описуФото без опису

Сектор розвитку, комунікацій, зв’язків з громадськістю та проєктної діяльності Турійської селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора