Турійська селищна рада територіальна громада

Волинська область

Актуальні вакансії на ринку праці Турійщини станом на 28.12.2021 року:

Дата: 28.12.2021 14:09
Кількість переглядів: 432

Водій автотранспортних засобів. Завдання та обов’язки: перевезення вантажів (в тому числі наливних) за кордон автомобілем DAF з причепом, наявність електронного чіпа та закордонного  паспорта, у вакансії вказано основну заробітну плату, окрім того існує виплата премій за виконану роботу. Заробітна плата – 6600 грн (+ доплати).

Водій автотранспортних засобів. Завдання та обов’язки: робота на автомобілі МАЗ, вивезення сміття. Заробітна плата – 7000 грн. 

Офіціант. Завдання та обов’язки: обслуговування клієнтів, прийняття замовлень, розрахунки з клієнтами, сервірування та прибирання столів. Заробітна плата – 6560 грн.

Кухар. Завдання та обов’язки: приготування перших та других страв, холодних закусок. Заробітна плата – 6560 грн. 

Вальник лісу. Завдання та обов’язки: лісосічні роботи-валка дерев, розкряжування хлистів, спалювання хмизу або збір в купи, пониження пнів за необхідністю, складання дров в склади. Перенесення вантажів вагою більше 20 кг. Заробітна плата – 6700 грн (+премія). 

Офіціант.  Завдання та обов’язки: прийом та видача замовлень клієнтів, сервірування та прибирання столів, проведення розрахунків з клієнтами. Заробітна плата – 6600 грн.

Машиніст крана автомобільного. Завдання та обов’язки: робота на автомобільному крані на базі автомобіля ЗІЛ-130 та його обслуговування. Заробітна плата – 7750 грн. 

Забійник. Завдання та обов’язки: здійснювати забій ВРХ, та свиней. Заробітна плата  9000 грн+ додаткові доплати.  

Монтувальник шин. Завдання та обов’язки: здійснює монтаж та демонтаж шин різних автомобілів за допомогою спеціальних пристосувань, визначає придатність шин, камер і дисків для подальшої експлуатації чи необхідність їхнього ремонту, здійснює балансування коліс. Заробітна плата – 6620 грн. 

Листоноша (поштар). Завдання та обов’язки: доставка пошти, пенсій, товарів народного споживання  до адресатів. Виконання робіт в с. БоблиЗаробітна плата – 6500 грн.

Листоноша (поштар). Завдання та обов’язки: доставка пошти, пенсій, товарів народного споживання  до адресатів. Виконання робіт в с. Мокрець.  Заробітна плата – 6500 грн.

Єгер.  Завдання та обов’язки: охорона мисливських угідьЗаробітна плата – 6605 грн.

Головний інженер. Завдання та обов’язки: забезпечує технічний нагляд за станом техніки, раціональним використанням витратних матеріалів та запасних частин для виконання ремонтних робіт. Забезпечення сільськогосподарською технікою виробничих процесів. Здійснює контроль використання та поповнення запасних частин, вузлів, агрегатів, витратних матеріалів. Забезпечує проведення ремонтних робіт технічних засобів підприємства. Здійснює підготовку персоналу для ремонту і обслуговування техніки. Заробітна плата від 9800 грн і вище за результатами співбесіди з роботодавцем.

Начальник відділу транспорту. Завдання та обов’язки: планування та загальна організація роботи транспортної дільниці підприємства; контроль роботи водіїв; щоденне забезпечення найбільш раціонального розподілу транспортних засобів по маршрутах; розробка графіків планових ремонтів та технічного обслуговування транспортних засобів; знання будови автомобіля. Заробітна плата висока.

Дорожній робітник. Завдання та обов’язки: виконання підсобних дорожніх робіт. Заробітна плата від 7000 грн.

Лікар загальної практики-сімейний лікарЗавдання та обов’язки: безпосереднє надання первинної медичної допомоги пацієнтам. Формування та контроль виконання плану обстежень та лікування, аналіз результатів досліджень, призначення медичних препаратів та інших лікувальних заходів. Направлення відповідно до медичних показань пацієнта, який не потребує екстреної медичної допомоги, для надання йому вторинної (спеціалізованої) або третинної медичної допомоги. Оформлення довідок, форм, листків непрацездатності. Заробітна плата від 15000 грн.

За детальною інформацією звертатись до Турійської районної філії Волинського ОЦЗ: смт Турійськ, вул. Луцька, 22, та за тел.: 0336321670, 0336321099.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора