Турійська селищна рада територіальна громада

Волинська область

Обрали директора КП "Турійська лікарня планового лікування"

Дата: 01.12.2021 12:39
Кількість переглядів: 2015

Фото без опису30 листопада відбулося третє, заключне засідання конкурсної комісії, на якому обрали директора комунального підприємства «Турійська лікарня планового лікування».

На прохання колективу медустанови, засідання конкурсної комісії проходило у турійській лікарні. Голова комісії Сергій Власюк, насамперед, ознайомив усіх присутніх із порядком денним і тим, як відбуватиметься сам конкурс. Далі кандидати на посаду директора Сергій Кашуба та Микола Шумік презентували членам комісії (складалася із 9 чоловік) та колективу своє бачення функціонування та розвитку медичного закладу у наступні три роки. Після чого кожен бажаючий працівник лікарні мав змогу під час таємного голосування висловити свою позицію щодо того, кого хотів би бачити на посаді директора. Із 121 працівника участь у голосуванні взяли 67. Результати голосування колективу були дорадчим голосом.

У той час конкурсна комісія у формі запитання–відповіді провела співбесіду із кандидатами, після чого також таємно проголосувала.

За результатами голосування директором комунального підприємства «Турійська лікарня планового лікування» став Сергій Кашуба. Якщо депутати під час чергової сесії погодять його призначення на цій посаді, він приступить до роботи з січня 2022 року.

З протоколом та відеоматеріалами проведення конкурсної комісії можна ознайомитися на офіційному сайті Турійської селищної територіальної громади.

Сектор розвитку, комунікацій, зв’язків з громадськість та проєктної діяльності Турійської селищної ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора