Турійська селищна рада територіальна громада

Волинська область

Актуальні вакансії на ринку праці Турійщини станом на 22.11.2021 року:

Дата: 22.11.2021 13:35
Кількість переглядів: 423

Водій автотранспортних засобів. Завдання та обов’язки: перевезення вантажів (в тому числі наливних) за кордон автомобілем DAF з причепом, наявність електронного чіпа та закордонного  паспорта, у вакансії вказано основну заробітну плату, окрім того існує виплата премій за виконану роботу. Заробітна плата – 6100 грн (+ доплати).

Водій автотранспортних засобів.  Завдання та обов’язки: перевезення вантажів по Україні та за кордоном, робота на автомобілі Renault з причепом обов’язково посвідчення водія категорії Е). Заробітна плата – 6200 грн. 

Офіціант. Завдання та обов’язки: обслуговування клієнтів, прийняття замовлень, розрахунки з клієнтами, сервірування та прибирання столів. Заробітна плата – 6060 грн.

Кухар. Завдання та обов’язки: приготування перших та других страв, холодних закусок. Заробітна плата – 6060 грн.

Вальник лісу. Завдання та обов’язки: лісосічні роботи-валка дерев, розкряжування хлистів, спалювання хмизу або збір в купи, пониження пнів за необхідністю, складання дров в склади. Перенесення вантажів вагою більше 20 кг. Заробітна плата – 6200 грн (+премія).

Кухар. Завдання та обов’язки: приготування перших, других страв, десертів. Заробітна плата – 6100 грн. 

Офіціант.  Завдання та обов’язки: прийом та видача замовлень клієнтів, сервірування та прибирання столів, проведення розрахунків з клієнтами. Заробітна плата – 6100 грн. 

Машиніст крана автомобільного. Завдання та обов’язки: робота на автомобільному крані на базі автомобіля ЗІЛ-130 та його обслуговування. Заробітна плата – 7750 грн. 

Водій автотранспортних засобів. Завдання та обов’язки: керування автомобілем ЗІЛ-130, перевезення вантажів, посипання піском,  виконання інших дорожніх робіт. Керування вантажним автомобілем «Газель». Виконання робіт у підрозділі в смт. Турійськ. Заробітна плата – 9000 грн. 

Забійник. Завдання та обов’язки: здійснювати забій ВРХ, та свиней. Заробітна плата  9000 грн+ додаткові доплати.  

Підсобний робітник.  Завдання та обов’язки: Виконання підсобних та допоміжних робіт на бійні. Виконання зантаження, вивантаження, переміщення вручну та на візках, укладання відповідних вантажів. Заробітна плата8000 грн + додаткові доплати. 

Монтувальник шин. Завдання та обов’язки: Здійснює монтаж та демонтаж шин  різних автомобілів за допомогою спеціальних пристосувань, визначає придатність шин, камер і дисків для подальшої експлуатації чи необхідність їхнього ремонту, здійснює балансування коліс. Заробітна плата – 6120 грн. 

Машиніст (кочегар) котельної. Завдання та обов’язки: постачання гарячої води та пари, контроль за станом та обслуговуванням котельної установки, підтримання порядку в приміщенні котельні, благоустрій території біля котельні, рубання дров. Виконання робіт в с. Городилець. Заробітна плата  6500 грн. 

Асистент вчителя.  Завдання та обов’язки: застосовувати професійні знання в практичній діяльності, здійснювати педагогічний супровід дитини з ООС в умовах інклюзивного навчання;

разом з іншими фахівцями складати та реалізовувати індивідуальну програму розвитку дитини;

вести спостереження та аналізувати динаміку розвитку учня;. Виконання робіт в с. Дуліби.  Заробітна плата  6100 грн.

Листоноша (поштар).  Завдання та обов’язки: Доставка пошти, пенсій, товарів народного споживання  до адресатів. Виконання робіт в с. Бобли.  Заробітна плата6000 грн.

Єгер.  Завдання та обов’язки: охорона мисливських угідь.  Заробітна плата6105 грн.

 

За детальною інформацією звертатись до Турійської районної філії Волинського ОЦЗ: смт Турійськ, вул. Луцька, 22, та за тел.: 0336321670, 0336321099.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора