Турійська селищна рада територіальна громада

Волинська область

На виконкомі Турійської селищної ради розглянули до сорока питань

Дата: 05.11.2021 11:16
Кількість переглядів: 427

Фото без описуНа засіданні виконавчого комітету Турійської селищної ради було розглянуто 38 питань порядку денного та прийняті відповідні рішення.

Перед початком засідання директор КП «Турійський центр первинної медико-санітарної допомоги» Жанна Бучко поінформувала присутніх про стан у громаді із захворюванням на COVID-19, хід вакцинації, а також обговорили деталі щодо відсторонення працівників, які підлягають обов’язковій вакцинації, з 8 листопада, відповідно до наказу МОЗ від 04.10.2021 № 2153, зареєстрованого в Мін’юсті 07.10.2021 за № 1306/36928.

Першим питанням порядку денного став звіт очільника громади Олексія Безсмертного про хід і результати виконання бюджету селищної ради за дев’ять місяців 2021 року.

Також члени виконкому заслухали звіт про хід та результати виконання Програми соціально-економічного розвитку Турійської селищної ради об’єднаної територіальної громади за нинішній рік. Зокрема, було озвучено низку проведених робіт і що заплановано на майбутнє. Отож, за дев’ять місяців частково зроблений ремонт із заміни покрівлі Турійської лікарні планового лікування та здійсненні ремонтні роботи з облаштування простору для людей з інвалідністю. Також проведений капітальний ремонт ЦНАПу (відповідно до проєкту, залишилась необлаштованою ще невелика частина приміщення). Відремонтована амбулаторія в Перевалах та ФАПи у Боблах і Мокреці. У селах Ревушки та Синявка встановлені автобусні зупинки. Крім того, Олексій Безсмертний озвучив низку сіл, де проводились ремонти закладів культури, доріг, встановлювалось вуличне освітлення. Говорилося про облаштування дитячих майданчиків, благоустрій у населених пунктах та на кладовищах.

Присутніх детально поінформували про стан сплати земельного податку та орендної плати за земельні ділянки фізичними та юридичними особами в розрізі усіх старостинських округів громади.

На виконкомі розглянули питання щодо затвердження Положення про порядок ведення договірної роботи структурними підрозділами Турійської селищної ради.

Також обговорили питання створення комісії з питань вивчення умов надання та підтвердження права на отримання кредиту, відповідно до Програми «Власний дім», і про утворення та затвердження складу суб’єктів міждисциплінарної команди організації соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах.

Блок питань, які озвучила спеціаліст Служби у справах дітей Турійської селищної ради Оксана Власюк, стосувався надання дозволу на вчинення правочину щодо нерухомості та нерухомого майна.

Інший блок питань був пов’язаний із наданням дозволів на зрізання дерев на території Турійської селищної територіальної громади.

Детально члени виконкому розглянули кожну заяву щодо зміни адресного номера або його присвоєння, а також внесення змін в адресу. Частину з цих питань відправили на довивчення, адже, як зауважив Анатолій Гут, у деяких випадках може виникнути юридична колізія.

Секретар Турійської селищної ради Тамара Сичик озвучила заяви мешканців громади щодо виділення матеріальної допомоги, більшість з яких – потреба на лікування.

У порядок денний були включенні питання, що стосувалися відзначення професійних свят; надання дозволу на розміщення київського цирку; проведення благоустрою.

Сектор розвитку, комунікацій та зв’язків з громадськістю Турійської селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора