Турійська селищна рада територіальна громада

Волинська область

З професійним святом привітали колектив територіального центру

Дата: 04.11.2021 10:06
Кількість переглядів: 1324

Фото без описуНапередодні Дня працівника соціальної сфери Турійський селищний голова Олексій Безсмертний привітав дружній колектив Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) з професійним святом.

Разом із щирими зиченнями очільник громади висловив вдячність працівникам терцентру за нелегку, але дуже важливу і благородну справу, яку вони роблять щодня. Від Турійської селищної ради у передсвятковий день Олексій Миколайович вручив грамоти та подарунки Анатолію Бурковському і Ларисі Томчук.

Від себе особисто та від імені народного депутата України Вячеслава Рубльова Василь Шудрук також висловив слова вдячності та щирих вітань. Під оплески колективу він вручив подяки директору терцентру Віктору Мазураку та завідувачу відділення соціальної допомоги вдома Валентині Туровській. Проте, як зауважив Віктор Михайлович, ці нагороди не лише їхні особисті, а оцінка роботи всього колективу, й водночас подарував букет щирих привітань своїм колегам. Нагороди від дирекції територіального центру очікували в той день на соціальних робітників Ірину Наумук та Лілію Бондарук.

Фото без опису

Зі святом, шановні працівники соціальної сфери! Гарного вам настрою, шани та вдячності від людей, міцного здоров’я і родинного затишку.

Сектор розвитку, комунікацій та зв’язків з громадськістю Турійської селищної ради.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора