Турійська селищна рада територіальна громада

Волинська область

Соловичівський спортивний клуб «Фанат» провів Осінній Кубок

Дата: 02.11.2021 12:06
Кількість переглядів: 796

Фото без описуДнями на футбольному полі СК «Фанат» у селі Соловичі відбулася серія товариських матчів у рамках розіграшу Осіннього Кубка. Помірятися силами з’їхалися школярі 5–8-х класів з Тагачина, Туропина та Мокреця. У підсумку перемогу вибороли господарі поля – команда СК «Фанат». Срібним призером стала команда юних футболістів з Мокреця, а бронзовим – команда тагачинців.

Під час урочистої частини спортивного заходу переможці та призери турніру були нагороджені кубками, медалями та грамотами відповідних ступенів. За участь у спортивних змаганнях відзначили і команду з Туропина. Також грамоти отримали кращий бомбардир турніру Максим Могиль (СК «Фанат»); кращий гравець Владислав Фемінович (Мокрець); кращий воротар, який не пропустив жодного голу, Станіслав Янчук (СК «Фанат»); кращий захисник Анатолій Шудра (СК «Фанат»).

Як зауважили організатори, подібні заходи заохочують молодь займатися спортом і вести здоровий спосіб життя. Тож відділ освіти, молоді та спорту Турійської селищної ради до кінця року запланував проведення низки спортивних заходів, якщо, звісно, дозволить епідеміологічна ситуація в області та громаді зокрема.

Сектор розвитку, комунікацій та зв’язків з громадськістю Турійської селищної ради.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора