Турійська селищна рада територіальна громада

Волинська область

Наші каратисти досягли нових спортивних вершин

Дата: 17.10.2021 16:19
Кількість переглядів: 1120

Осінній старт юних каратистів Турійщини був надзвичайно вдалим: без перемог та нагород вихованці Турійської дитячо-юнацької спортивної школи додому не повертались. Години тренувань під вмілим наставництвом тренера-викладача Максима Чамбули, загартовування духу і сили волі, відпрацювання техніки у східному єдиноборстві кіокушинкай карате принесли гарні результати на престижних змаганнях.

Дебютом у новому навчальному році для юних спортсменів Турійщини став виступ у турнірі з шинкіокушинкай карате «Кубок Тернополя». Приємно, що усі 10 учасників від Турійської громади стали призерами змагань, що є гарним показником високо рівня підготовки наших спортсменів. Так першу сходинку п’єдесталу пошани у категорії «початківці» зайняли Вікторія та Роман Грецко, Владислав Міщук, Костянтин Яковініч, Давид Баб’як. Другу сходинку посіли: Максим Цибуля, Максим Поручнік, Денис Квітинський. У категорії «профі» Станіслав Чамбула здобув «срібло», а Максим Патійчук – «бронзу».

Фото без опису

Із букетом нагород вихованці ДЮСШ повернулися і з Відкритого чемпіонату Житомирської області з шинкіокушинкай карате, який організатори заходу присвятили 150-річчю від дня народження Лесі Українки. Помірятися силами та продемонструвати свою техніку у цьому єдиноборстві в Новоград-Волинський з’їхалося понад 600 учасників. У кінцевому результаті в активі турійських каратистів – сім нагород: перше місце здобули Уляна Каліщук, Максим Патійчук, Любомир Галанський. Другу сходинку п’єдесталу пошани посіли Станіслав Чамбула, Давид Баб’як, Кирило Савчук, Максим Поручнік.

Фото без опису

А от один з найпрестижніших для спільноти каратистів турнір – Відкритий Кубок Львова з кіокушинкай карате (LVIV OPEN CUP) зібрав понад 1500 учасників не лише з України, а й Білорусі та Польщі. Серед них були і вихованці Турійської дитячо-юнацької спортивної школи. У нелегкій боротьбі з потужними суперниками Станіславу Чамбулі у категорії «професіонали» вдалося вибороти перемогу і зайняти першу сходинку п’єдесталу пошани. Улянка Каліщук, яка стала наймолодшою учасницею змагань, здобула почесне третє місце у категорії «аматори».

Фото без описуФото без опису

Фото без описуВітаємо наших юних спортсменів та їх тренера Максима Чамбулу із здобутими нагородами й бажаємо нових спортивних злетів та чудових результатів на змаганнях не лише Всеукраїнського, а й міжнародного рівнів.

Сектор розвитку, комунікацій та зв’язків з громадськістю Турійської селищної ради.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора