Турійська селищна рада територіальна громада

Волинська область

Вітаємо вчителів та ветеранів освітянської ниви з Днем працівників освіти!

Дата: 03.10.2021 08:00
Кількість переглядів: 542

Шановні вчителі, працівники та ветерани освітянської ниви!

Фото без описуВосени ми відзначаємо День працівників освіти. Від щирого серця вітаємо Вас із професійним святом, яке з любов’ю називають – Днем учителя!

Ця професія – найблагородніша серед інших, вона об’єднує людей щирих помислів, сердець, почуттів. Ви прищеплюєте своїм вихованцям любов до знань, сієте в їх серцях зерно прекрасного, світлого, вічного, даєте мудрі поради, які для багатьох стають життєвим кредо. Знаємо, що кожен, хто обирає педагогічний фах, бере на себе відповідальність за тих, кого вчить і виховує. В умовах суперечливого сьогодення все це вдається непросто. Та радує те, що, незважаючи ні на що, свій обов’язок ви виконуєте гідно, завжди були і залишаєтесь головним світочем у  житті дитини, даруючи їй тепло свого серця, скарби своїх знань.

Низький уклін вам, дорогі педагоги, за професіоналізм, витримку, терпіння, за любов до обраної справи, самовідданість і багатство душі. Нехай у нашій великій оселі завжди панують мир, незламна воля, добро та любов.

Бажаємо усім міцного здоров’я, радості, мирних та благословенних днів, творчої наснаги, нових педагогічних звершень заради рідного краю та України! Хай Вам завжди всміхається доля, а душу зігріває  людська шана!

Голова Турійської селищної ради Олексій БЕЗСМЕРТНИЙ.

Начальник відділу освіти, молоді та спорту Людмила ДЯЧУК.

Голова об’єднаної організації профспілки працівників освіти Лариса МІНДЕР.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора