Турійська селищна рада територіальна громада

Волинська область

Так не повинно бути у світі, щоб були покинуті діти

Дата: 30.09.2021 13:09
Кількість переглядів: 492

Фото без описуОстанній день першого місяця осені,   30 вересня,   є подвійно святковим. Саме цього  дня в Україні православні християни   вшановують святих Віру, Надію, Любов та матір їх Софію. Указом Президента України  від 27 листопада 2008 року № 1088/2008 у цей день також встановлено  відзначати День  усиновлення. 

Співпадання цих свят не є  випадковим, воно  символізує найкращі людські почуття та моральні чесноти, які виявляють люди, приймаючи в родини дітей, які за різних життєвих обставин втратили сім'ю. Великою щирою любов'ю зігрівають вони дітлахів у своїх родинах, дають їм надію на щасливе дитинство та краще майбутнє, вселяють у зболені дитячі серця і душі  віру в життя, навчають бути самодостатніми, мудрими, впевненими у собі, виховують достойними  громадянами Української держави. 

День усиновлення–національне свято опікунів, піклувальників, прийомних батьків, батьків-вихователів,  а також педагогів, лікарів, всіх тих, хто причетний до усиновлення та захисту прав дитини. Доброта та любов – головне, що ми повинні дарувати нашим дітям,  адже вони – наша надія та наше майбутнє.

Дітям, які втратили родину, може допомогти кожен, хто небайдужий. Одні усиновлять і виховають дитину, інші допоможуть дитині знайти батьків, треті нададуть фахову консультацію тим, хто хоче усиновити або тим, хто вже усиновив і стикнувся з проблемами. Головне, щоб ми всі намагалися допомогти кожній дитині вирости у любові та повазі.

У День усиновлення дякуємо всім: батькам-усиновителям, прийомним батькам, батькам-вихователям, опікунам, піклувальникам, які дарують дітям справжнє відчуття рідного дому й батьківську опіку. Спостерігаючи за їхнім життям, розуміємо, що всі вони здійснюють життєвий подвиг. Ви зігріваєте маленькі серця теплом і ніжністю. Хай щедрість і милосердя ваших душ примножується з кожним днем, а Віра, Надія і Любов ніколи не залишає ваші серця!?

Вітаємо тих донечок і синів, мрії яких здійснилися, які знайшли своїх батьків в усиновленні, в прийомних сім’ях, у дитячих будинках сімейного типу.

Візьміть дитину у родину! І нехай разом з цим прекрасним моментом у вашому домі назавжди оселиться щастя, добробут та родинне благополуччя!
Якщо ви маєте бажання в серці подарувати НОВУ СІМ’Ю дитині, яка втратила своїх рідних, звертайтесь у Службу у справах дітей Турійської селищної ради.

 Служба у справах дітей Турійської селищної ради.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора