Турійська селищна рада територіальна громада

Волинська область

Вітаємо працівників дошкілля із професійним святом!

Дата: 26.09.2021 07:00
Кількість переглядів: 518

Фото без опису

Щиро вітаємо усіх працівників дошкілля із професійним святом!

У цей день висловлюємо вам щиру вдячність за вашу працю, за терпіння до усіх малих «чомучок», мудрість, креативні знахідки та творчість.
Свято відносно молоде, тому не має усталених методів відзначення. Але зі святом цього дня прийнято вітати вихователів і всіх працівників, які працюють у дошкільних закладах. А це і музичні керівники, і помічники вихователів,  і завідувачі, які здійснюють управління закладами, кухарі – тобто всі, хто так чи інакше забезпечує змістовне і комфортне перебування малюків у дитячому закладі.
Професія вихователя і всіх працівників закладів дошкільної освіти вимагає глибокої самовіддачі, величезного терпіння  і нескінченної любові до своєї справи. Виховання дітей на початку їхнього життєвого шляху – не просте завдання, але від його успішного вирішення залежить майже все наше майбутнє. Дитячий садок для малюків не дарма вважають першою школою життя, він несе в собі добро, справедливість  і красу. Той фундамент, який закладається з самого дитинства, служить опорою і основою в подальшому житті. 
Дошкільний вік – один з найбільш відповідальних і важливих періодів у житті дітей, в якому починається закладання любові до природи, навколишнього світу, любові до Батьківщини. У цей період не тільки закладаються основи світосприйняття і здоров’я дитини, формується особистість і вектор моральності, але і відбувається якесь незриме таїнство, яке відбувається тільки на рубежі поколінь – передача нашої спільної спадщини. 
Бути вихователем – високе покликання і глибока повага. Від професіоналізму, терпіння і мудрості наших вихователів, уваги до унікального і своєрідного внутрішнього світу дитини, залежить те найдорожче, що у нас є – наше життя і наша надія. 
В цей особливий день ми приєднуємося до привітань на адресу наших вихователів і всіх дошкільних працівників! Висловлюємо свою подяку. Бажаємо здоров’я і міцних нервів, хороших зарплат і побільше приємних моментів у необхідній всім праці!  Бажаємо вам затишку й тепла, радості й позитиву, достатку вашим родинам і доброго здоров’я усім! 
Нехай лагідна посмішка сонечка дарує вам невичерпну енергію, красу і чарівність, життя ваше буде наповнене щастям, добром, успіхом та натхненням, а в оселі вашій панують достаток  і злагода, в серці – любов, світло  і мудрість!  Зі святом!
Турійський селищний голова Олексій Безсмертний.
Начальник відділу освіти, молоді та спорту Турійської селищної ради Людмила ДЯЧУК.
Голова  профспілки працівників освіти Лариса МІНДЕР.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора