Турійська селищна рада територіальна громада

Волинська область

Турійська громада активно долучається до спортивного життя області

Дата: 21.09.2021 10:56
Кількість переглядів: 599

Фото без описуВересень багатий на спортивні події. Команди Турійської громади активно долучалися до заходів обласного рівня.

Так, упродовж трьох днів першого місяця осені команда школярів НВК «ЗОШ І–ІІІ ст.-гімназія» смт Турійськ була учасником навчально-тренувального збору кращих роїв області Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура").

А збірна команда працівників освіти громади взяла участь в "Туристсько-краєзнавчому зльоті серед працівників освіти – 2021". У таборі "Супутник", що на озері Світязь, близько 30 команд з усієї області, незважаючи на примхи погоди, змагались за медалі та кубки на різних туристичних етапах. Зокрема: орієнтування на дистанції "Лабіринт"; спортивного орієнтування; водного туризму на байдарках; пішохідного туризму на дистанції "Смуга перешкод". Також освітяни змагалися на дистанції "Фігурне водіння велосипеда"; пройшли дистанцію "Велокрос"; проявили свої таланти на конкурсі туристської самодіяльності; пройшли краєзнавчий квест.

Сектор розвитку, комунікацій та зв’язків з громадськістю Турійської селищної ради.
 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора