Турійська селищна рада територіальна громада

Волинська область

Сьогодні у працівників Турійського ЦНАПу – професійне свято!

Дата: 06.09.2021 12:55
Кількість переглядів: 955

Фото без описуУряд підтримав ініціативу Президента України Володимира Зеленського та встановив: щорічно 6 вересня в Україні відзначатиметься День адміністратора центрів надання адміністративних послуг.  Ця дата обрана для свята не випадково, адже 6 вересня 2012 року Верховна Рада прийняла закон “Про адмінпослуги”.

Тож сьогодні працівники відділу «Центру надання адміністративних послуг» Турійської селищної ради відзначають своє професійне свято. З цієї нагоди слова привітань колективу на чолі з його керівником Тетяною Троць висловив Турійський селищний голова Олексій Безсмертний.

Щиро вітаю колектив відділу «Центр надання адміністративних послуг» Турійської селищної ради  з професійним святом, яке віднині відзначається 6 вересня! Працівники Турійського ЦНАПу – це локомотив позитивних змін, це команда професіоналів, яка працює ефективно і забезпечує високу якість надання адміністративних послуг у громаді. У цей знаковий і святковий день хочу побажати усім вам невичерпної енергії, натхнення, професійного росту, радості від життя, – сказав очільник громади.

До привітань голови приєднується весь колектив Турійської селищної ради. Зі святом!

 

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора