Турійська селищна рада територіальна громада

Волинська область

Команда з Бобол – чемпіони першого в історії Турійської громади чемпіонату з футболу

Дата: 06.09.2021 10:10
Кількість переглядів: 1510

Фото без описуНедільного сонячного дня, 5 вересня, відбувся фінал чемпіонату Турійської територіальної громади з футболу у групі «А». На зеленому газоні стадіону «Колос» чотири команди у видовищних і гарячих спортивних поєдинках виборювали призові місця. Після зіграних матчів чемпіонство у першому в історії Турійської селищної територіальної громади чемпіонаті здобула команда з Бобол. З чим щиро її вітаємо. Почесне друге місце – у команди з Дуліб. Третю сходинку п’єдесталу пошани посіли купичівці. Четверте місце – у команди з Солович.

Урочисто та святково пройшов момент нагородження. Цю приємну місію виконали Турійський селищний голова Олексій Безсмертний та голова райради ВФСТ «Колос» Турійської ТГ Олександр Лемещук. Грамоти, кубки та медалі відповідних рівнів отримала кожна команда. Особливими нагородами відзначили кращого воротаря чемпіонату Володимира Заліпу із дулібівської команди; кращого захисника Юрія Бориса (Соловичі); кращого бомбардира Любомира Гаврилюка (Бобли). Приємний сюрприз очікував і на двох суддів чемпіонату: спеціальні відзнаки вручили Георгію Борису та Олександру Баб’яку.

Фото без опису

Нагадаємо, що 12 вересня відбудеться півфінальна частина групи «Б», а 19 вересня будуть зіграні заключні шість ігор чемпіонату цієї групи, які й визначать переможця та призерів.

Сектор розвитку, комунікацій та зв’язків з громадськістю Турійської селищної ради.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора