Турійська селищна рада територіальна громада

Волинська область

Вітаємо з Днем знань!

Дата: 01.09.2021 11:22
Кількість переглядів: 841

 

Фото без опису

Шановні  вчителі, батьки, учні!

У житті кожного з нас є миттєвості, на які ми чекаємо з особливим хвилюванням. Одна з них – початок нового навчального року. Перше вересня –  це свято не лише для школярів. Це свято – всенародне. Свято вчителів, які цього року впустять до своїх класів  та сердець нове покоління українців  —  надію нашої держави. Свято батьків, бабусь та дідусів, які разом зі своїми дітьми та онуками знову, як колись в своєму дитинстві та юності, переступлять поріг школи. Це день, що дає можливість дорослим повернутися у свої золоті роки, а учням  — до своєї другої домівки —  школи. Особливим і, безперечно, визначальним у житті він стане для милих першачків, які, тримаючись за батьківські руки, вперше ступлять на незвіданий шлях. Не менш важливим він буде для одинадцятикласників, яким доведеться обирати професійну стезю.

Дорогі школярі!

Школа – це ваш другий дім. Любіть її, довіртесь своїм вчителям та вихователям, бо саме вони виведуть вас на широку дорогу науки, відкриють двері та супроводжуватимуть вас по країні знань. Нехай збудуться всі ваші мрії та сподівання ваших батьків, які хочуть бачити своїх дітей розумними, освіченими, вихованими та сумлінними!

Любі одинадцятикласники!

Цей навчальний рік стане останнім для вас. Бережіть у своїй пам’яті шкільні роки, як неоціненний дарунок долі, непідвладний плину часу образ вчителя, який навчав кожного з вас не тільки читати та писати а й основам великої науки – життя.

Шановні  педагоги!

Праця  вчителя – одна з найблагородніших у світі. Вам довірено найбільше багатство нашої країни – діти. На вашу долю випала відповідальність зберігати, примножувати та передавати у спадок знання, духовні цінності та народні традиції. Дякуємо вам за щоденну самовіддану працю, за розуміння і турботу в час, коли ваші вихованці долають нелегкий шлях пізнання наук. Саме ви, дорогі педагоги, є творцями майбутнього. Цього святкового дня від щирого серця дякую всім, хто засіває дитячі серця зернинами розумного, доброго, вічного, хто бережно плекає паростки нашого майбутнього. 

Дорогі батьки!
Бажаємо, щоб ваші діти досягли високих життєвих зльотів, зростали здоровими і щасливими.

 Вельмишановні ветерани педагогічної  праці!

Найщиріші слова вдячності  та низький уклін за сумлінну працю,  досвід, поради та знання. Довгої людської пам’яті  Вам,  міцного здоров’я,  миру та благополуччя!
Зі святом! З Днем знань!
Нехай нинішній Першовересень буде сонячним! Нехай у всіх нас буде радісно, піднесено на душі. У добру путь!

Турійський селищний голова Олексій Безсмертний.
Начальник відділу освіти, молоді та спорту Людмила Дячук.
Голова профспілки працівників освіти Лариса Міндер.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора