Турійська селищна рада територіальна громада
Волинська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

На Турійщині стартувала інформаційна кампанія з роз’яснення норм одноразового добровільного декларування

Дата: 18.08.2021 15:51
Кількість переглядів: 518

Фото без описуЗ 1 вересня 2021 року розпочнеться одноразове (спеціальне) добровільне декларування активів громадян і триватиме упродовж року. Про спільне інформування мешканців Турійщини щодо права на податкову амністію в ході робочої зустрічі домовилися голова Турійської селищної ради Олексій Безсмертний, його заступниця Жанна Яковініч та начальник Турійської державної податкової інспекції Лариса Горбач.

«Громади потребують інформації про практику одноразового добровільного декларування, оскільки мешканці найчастіше спілкуються з різних соціальних питань саме з представниками органів місцевого самоврядування. Тому ми зустрілися, щоб обговорити конкретні кроки задля поширення інформації щодо подання добровільної спеціальної декларації серед широкого загалу», зазначає начальник Турійської ДПІ Лариса Горбач.

Як повідомляє Головне управління державної податкової служби у Волинській області, відповідно до вимог Закону України від 15.06.2021 № 1539-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо стимулювання детінізації доходів та підвищення податкової культури громадян шляхом запровадження одноразового (спеціального) добровільного декларування фізичними особами належних їм активів та сплати одноразового збору до бюджету» одноразова (спеціальна) добровільна декларація подається виключно декларантом в електронній формі.

Мешканці Турійської територіальної громади про положення одноразового добровільного декларування зможуть дізнаватися з презентаційних матеріалів, які розміщуватимуться на офіційному сайті Турійської селищної ради.

Також потенційні декларанти можуть ознайомитися з  положеннями пропонованої податкової амністії на субсайті Головного управління ДПС у Волинській області. 

Одноразове (спеціальне) добровільне декларування проводиться з 1 вересня 2021 року до 1 вересня 2022 року та передбачає сплату збору з одноразового (спеціального) добровільного декларування.

Щосереди громадяни мають можливість отримати консультації щодо подання одноразової добровільної декларації за номером телефону гарячої лінії в м. Луцьку (0332) 777-106 з до 10.00 до 12.00.

Фото без опису

Сектор розвитку, комунікацій та зв’язків з громадськістю.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних