Турійська селищна рада територіальна громада

Волинська область

Пісенне свято в Перевалах під патріотичною назвою "Моя Україна – єдина та вільна!"

Дата: 14.08.2021 17:50
Кількість переглядів: 1093

Фото без описуДух патріотизму, гордості та піднесення панував у селі Перевали під час урочистого концерту, присвяченого 30-й річниці Незалежності України.

Творчий пісенний захід під назвою "Моя Україна – єдина та вільна!" зібрав мешканців села різних поколінь. Концерт, зітканий із любові до рідної землі, пошанування тих, хто віддав життя за свою країну, веселкових сподівань на мирне і світле майбуття, викликав щем і радість, піднесення і тугу. Урочисто прозвучав Державний Гімн України. Сльози болю і смутку виклuкала пісня-реквієм "Плине кача" за загиблими на Майдані та у російсько-українській війні, яка і сьогодні обриває на пів дорозі життя українських дочок та синів.  Ведучі заходу Інна Каленюк та Наталія Токарська закликали вшанувати світлу пам'ять загиблих хвилиною мовчання.
...І полилася пісня у виконанні учасників місцевого вокальних колективів Перевалівського сільського будинку культури "Волиняночки" та "Водограй". Патріотично-піднесені номери змінювали журливі, а поміж тим звучали жартівливі та веселі. Фото без описуЯскравим вкрапленням стали виступи дітей та молоді, зокрема хореографічних колективів "Юність" і "Дзвіночок". Фото без описуПівторигодинне свято подарувало присутнім букет неповторних емоцій, єднання і відчуття, що ми красива і горда нація – УКРАЇНЦІ.

Із вітальними словами з нагоди Дня Незалежності та Дня Державного Прапора до громади звернулися депутат Турійської селищної ради Антоніна Гут; завідувач сектору розвитку, комунікацій та зв'язків з громадськістю Турійської селищної ради Галина Абрамчук; староста Перевалівського старостинського округу Ігор Євчук.


Фото без описуПід оплески присутніх Подяки Турійської селищної ради за сумлінну працю, активну участь у громадському житті та з нагоди 30-річчя Незалежності України вручили Катерині Войцеховській, директорці Перевалівського будинку культури; Ларисі Фейдак, завідувачці клубу села Торговище; Катерині Коптюк, адміністратору відділу ЦНАП.
Сектор розвитку, комунікацій та зв'язків з громадськістю Турійської селищної ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора