Турійська селищна рада територіальна громада

Волинська область

Cпортсмени-cилачі Турійщини стали переможцями у двох обласних змаганнях

Дата: 05.08.2021 12:06
Кількість переглядів: 932

Фото без описуДля спортсменів-силачів нашої громади це літо особливо спекотне і не лише в температурному режимі, а й по участі у змаганнях та здобутих у них перемогах. Упродовж місяця вони завоювали два перших командних місця на обласних змаганнях!

Днями турійські гирьовики – кандидат в майстри спорту Владислав Кудриль та майстер спорту України Андрій Книш, які представляли Турійську селищну територіальну громаду на обласному чемпіонаті ФСТ «Колос», вибороли перше командне місце.

В особистому заліку Андрій Книш у ваговій категорії понад 78 кілограмів упродовж семи хвилин підняв гирю вагою 24 кілограми 171 раз, забезпечивши таким результатом першу сходинку п’єдесталу пошани. Владислав Кудриль змагався у ваговій категорії до 78 кілограмів. Турійському спортсмену вдалося підняти гирю 98 разів, що дало змогу посісти третє почесне місце.

Фото без опису

Не менш вдалим був виступ наших спортсменів на відкритому обласному фестивалі з силових видів спорту «Оваднівська спека». Турійщину на ньому представили дев’ятеро першокласних спортсменів: Владислав Кудриль, Владислав Циганков, Максим Чамбула, Аліна Новосад, Олена Чабанчук, Олександр Федорук, Володимир Козаченко, Андрій та Назар Книші, які здобули перше командне місце. А помірятися силами у село Овадне Володимир-Волинського району з’їхалося більше 70 силачів (як чоловіків, так і жінок) з трьох областей – Волинської, Рівненської та Львівської. Учасники фестивалю змагалися у чотирьох силових видах спорту: гирьовому, багатоповторному жиму штанги лежачи, становій тязі, армреслінгу.

Приємно, що у жимі штанги лежачи вагою 35 кілограмів наші спортсмени зайняли усі сходинки п’єдесталу пошани: першу – Максим Чамбула (108 повторів за 3 хв), другу – Назар Книш (107 повторів), третю – найстарший учасник змагань Володимир Козаченко (98 повторів). Не гірші показники у наших силовиків і у жимі штанги лежачи вагою 55 кілограмів: перше місце здобув Андрій Книш (80 повторів за 3 хв), друге – Владислав Циганков (63 повтори). У змаганнях серед дівчат чудовий результат показала турійська спортсменка Аліна Січковська: за три хвилини вона вижала штангу вагою 25 кілограмів 32 рази, і у її скарбничці – срібло.

У гирьовому виді спорту представник Турійської громади Владислав Кудриль у своїй віковій та ваговій категорії здобув впевнену перемогу, залишивши позаду сім представників із Волині, Львівщини та Рівненщини. У поштовхові двох гир вагою 24 кілограми довгим циклом він зробив 40 повторів за 5 хвилин. А у гирьовому спорті-естафета Владислав посів друге місце. У іншому виді – станова тяга – спортсмен виборов почесне третє місце (165 кг при вазі спортсмена 70 кг). Гарний результат у цьому виді змагань і у ще одного представника Турійщини Олександра Федорука – четверте місце (185 кг). А у змаганнях серед дівчат срібло здобула Олена Чабанчук (95 кг).

Щиро вітаємо наших спортсменів і бажаємо нових перемог, азарту, драйву, задоволення від улюбленої справи та міцного здоров’я! Турійщина пишається вами!

Прессекретар Турійської селищної ради.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора