Турійська селищна рада територіальна громада

Волинська область

Вакцинація – це єдиний ефективний спосіб захистити себе від коронавірусної хвороби!

Дата: 02.08.2021 09:44
Кількість переглядів: 459

Ковельський районний  відділ ДУ «Волинський ОЦКПХ МОЗ» інформує, що за даними епіднагляду, проведеному у Волинській області, за останніх три місяці 2021 року на  коронавірусну хворобу захворіло близько 5 тисяч осіб, із них 99,8 % – не щеплені особи, а лише 0,2 % щеплені однією дозою вакцини. Серед осіб, котрі отримали повний курс вакцинації (2 щеплення) – хворих на COVID-19 не зареєстровано.

За цей же період померло 200 людей. Усі вони не були вакциновані проти  COVID-19, понад 80 % із них відносились до групи ризику (особи старші 65 років та мали супутні захворювання  серцево-судинної системи, хвороби дихальних шляхів,  онкологію, цукровий діабет тощо).

 

Тому, вкотре нагадуємо, що вакцинація – це єдиний ефективний спосіб захистити себе від коронавірусної хвороби!

 

В Україні відкрито вакцинацію для усіх категорій громадян! Ви можете записатися на вакцинацію від COVID-19 до зручного для вас пункту щеплення чи центру масової вакцинації або отримати щеплення в порядку живої черги.

Нині на Волині діє 87 пунктів щеплення, які заходяться у більшості закладів первинної медичної допомоги (ФАПи, амбулаторії ЗПСМ, лікарні) та 7 центрів масової вакцинації, які працюють щоденно.

Наголошуємо на необхідності ініціювання організації вакцинальної кампанії в організованих колективах суб’єктів господарювання відповідної території!!!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора