Турійська селищна рада територіальна громада

Волинська область

Міжнародний фестиваль-конкурс «Сім нот»: у скарбничці турійчан – вісім нагород

Дата: 11.06.2021 09:15
Кількість переглядів: 1340

Фото без описуНещодавно у місті Харків відбувся І Міжнародний фестиваль-конкурс «Сім нот» за підтримки Харківського обласного організаційно-методичного центру культури і мистецтва, Асоціації музичних конкурсів України та ГО «Промінці». Конкурс проходив у декількох номінаціях. Учні Турійської музичної школи взяли участь у двох – «Інструментальний жанр – фортепіано» і «Вокальний». Надзвичайно приємно, що всі восьмеро конкурсантів Турійщини, які виявили бажання взяти участь, стали призерами міжнародного конкурсу.

Отож, серед вокалістів Лауреатами І ступеня стали Валерія Здробилко та Марія Цицюк, а Лауреатом ІІ ступеня – Уляна Лосюк.

А серед інструменталістів Лауреатом І ступеня стала Корнелія Малюк, перемогу вона здобула і у дуеті з Марією Стичук. Діана Назарук посіла другу сходинку й стала Лауреатом ІІ ступеня, а Вероніка Підгайна та Маріана Малашук – Лауреатами ІІІ ступеня.

Щиро вітаємо переможців та призерів, а також їх викладачів Олену Дідух, Наталію Янюк та Ольгу Балюк з гарними досягненнями і бажаємо нових творчих злетів.

Прессекретар Турійської селищної ради.

Фото Ірини Прус.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора