Турійська селищна рада територіальна громада

Волинська область

Під звуки музики попрощались із випускниками

Дата: 04.06.2021 15:11
Кількість переглядів: 1376

Фото без описуУ стінах Турійської музичної школи, яка має гарну 55-літню історію, у перші дні червня відбулося свято Останнього дзвоника. Воно поєднало веселі та радісні моменти нагородження відмінників і призерів різноманітних конкурсів, а також щемливі хвилини прощання із сімома випускниками – юнаками та дівчатами, які вже стали невід’ємною частинкою творчої сім’ї музичної школи.

У затишній актовій залі на мить запанувала урочиста атмосфера: директор музичної школи Ольга Приступа під бравурну мелодію баяна вручила Похвальні грамоти учням, які закінчили навчальний рік на відмінно. Таких успіхів у навчанні досяг аж 21 вихованець музшколи! Каскад нагород продовжився ще приємнішими моментами – врученням відзнак міжнародних конкурсів. Як зауважила Ольга Сергіївна, цей рік видався особливо плідним на творчі успіхи для вихованців музичної школи вони вибороли  призові місця на обласних, всеукраїнських та міжнародних конкурсах. 

Особлива атмосфера душевного тепла запанувала, коли до зали увійшли випускники: Марія Гончарук, Станіслав Лапчук, Максим Малашук, Роман Салівончик, Віталій Шудра, Віроніка Ящук, Анастасія Фіщук. Аби навчатися музиці, ці діти докладали чимало зусиль, крім того, більшість з них із сіл – Солович, Кустич, Мокреця, Ружина, тож на навчання у Турійськ їм доводилося щоразу доїжджати. Для кожного випускника директор школи і їхні наставники сказали теплі слова, поринули у спогади кількалітньої давнини, коли ці юні музиканти зовсім маленькими вперше переступили поріг школи, навчалися азам музики, ледь виглядаючи із-за обраних інструментів. Сльози щему та радості викликали виступи викладачів та й самих випускників. Звучало багато слів вдячності і на адресу батьків. Квіти, тепло об’єднаних спільним захопленням сердець і музика створювали неповторно душевну атмосферу в храмі мистецтва.

Фото без опису

А на завершення заходу випускники подарували концерт, який став гармонійним доповненням святкового заходу.

Прессекретар Турійської селищної ради.

Фото Ірини Прус.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора