Турійська селищна рада територіальна громада

Волинська область

Футбольний турнір у Соловичах: свято радості та спортивного драйву

Дата: 02.06.2021 11:57
Кількість переглядів: 1000

Рух – це здоров’я! Тож, аби залучити до спортивного життя громади чим побільше шкільної молоді, у перший день літа, з нагоди Дня захисту дітей у селі Соловичі пройшов турнір з мініфутболу. Товариські футбольні матчі відбулися між командами спортивного клубу «Фанат» села Соловичі, Турійської дитячо-юнацької спортивної школи та загальноосвітньої школи І–ІІІ ступенів села Туропин. Паралельно проходила й спортивна естафета.

Такий захід спортивний клуб «Фанат» провів вперше, але, як зауважили організатори, планують зробити його традиційним. Тим паче, що це дійство подарувало дітям багато позитивних емоцій та радості, до того ж час був проведений цікаво і з користю для здоров’я.

Змагання закінчились на позитивній ноті, адже перемогла дружба – і кожен учасник спортивного свята був нагороджений грамотою та медаллю, а команди отримала футбольні м’ячі. А ще дітвора поласувала морозивом.

Для організаторів свята – спортивного клубу «Фанат» – приємним сюрпризом став подарунковий сертифікат від відділу освіти, молоді та спорту Турійської селищної ради на придбання спортивного інвентарю, який вручили селищний голова Олексій Безсмертний, його заступник Сергій Власюк, начальник відділу освіти, молоді та спорту Людмила Дячук.

Свято вдалося на славу завдяки спільним старанням Турійської селищної ради та меценатам, зокрема: директору ТОВ «Хлібний Край» Анни Микитюк, керівнику ТОВ «Від Стандарт ЛТД» Ігоря Самарського, підприємців Віктора Книша, Лариси Кашуби, Анатолія Васелишина, а також Людмили Козинець.

Сектор розвитку, комунікацій та зв’язків з громадськістю.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора