Турійська селищна рада територіальна громада

Волинська область

Юні бандуристки здобули перемоги на міжнародному та всеукраїнському конкурсах

Дата: 31.05.2021 16:00
Кількість переглядів: 769

 

Фото без описуКарантин, який триває ось уже більше року, вніс свої корективи у життя усіх. Турійська музична школа зуміла перелаштуватися на навчання у новому форматі й дуже успішно – упродовж року її учні взяли участь у величезній кількості різних рівнів дистанційних конкурсах і, що найприємніше, отримали не лише схвальні відгуки журі, а й здобули чимало перемог.

Нещодавно чергова приємна звістка про нові здобутки порадувала юних бандуристок Вікторію Мельнічук та Марину Козак і, звісно ж, їхню наставницю Вікторію Денисюк. Дівчата стали учасницями Всеукраїнського багатожанрового дистанційного фестивалю-конкурсу із милозвучною назвою «Весь світ у долонях матері». Вікторія представила на огляд журі вокально-інструментальний твір «На зеленому дубку», а Марина – «Схвилювання краси». Виступи юних бандуристок, які вже третій рік освоюють гру на цьому благородному інструменті, підкорили професійне журі, тож в підсумку обох дівчат нагородили дипломом лауреата І премії. Приємно, що незадовго до цього таку ж нагороду Вікторія Мельнічук отримала і на Міжнародному багатожанровому фестивалі-конкурсі «Весна Love».

 

– Участь у конкурсі “Весь світ у долонях матері» взяли понад тисячу учасників у різних жанрах, – розповідає викладач Вікторія Денисюк. – Було приємно, що усі виступи і роботи конкурсантів організатори розміщували на сторінці Одеського політехнічного університету, тож можна було побачити рівень інших діток, а це є хорошим стимулом для того, щоб розвиватися. І взагалі, проведення дистанційних конкурсів – чудова ідея. Діти горять бажанням взяти участь у них, батьки допомагають, а наші викладачі заохочують і підтримують своїх учнів, бо у їхніх очах бачать вогник бажання виступати і демонструвати свою творчість публіці.

Ірина Прус.

Фото Турійської музичної школи.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора