Турійська селищна рада територіальна громада
Волинська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулося засідання виконавчого комітету селищної ради

Дата: 05.05.2021 10:38
Кількість переглядів: 564

Фото без описуП’ятого травня відбулося засідання виконавчого комітету Турійської селищної ради. На порядок денний було винесено низку важливих питань.

Перші два стосувалися відзначення у громаді Дня пам’яті та примирення, Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні та Дня матері.

Члени виконавчого комітету проголосували за утворення мобільної бригади соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статті.

Також затвердили протокол засідання конкурсної комісії по організації та проведенню конкурсу на визначення виконавця послуг зі збирання та вивезення твердих побутових відходів на території Турійської селищної ради.

Низку питань для розгляду виконавчого комітету озвучила Лілія Петровець, провідний спеціаліст служби у справах дітей Турійської селищної ради. Зокрема, про соціальний квартирний облік громадян у селищній раді; про надання дозволу на вчинення правочину щодо нерухомого майна; про встановлення опіки над дитиною-сиротою; про надання дозволу на відчуження частки житлового будинку.

Члени засідання дали добро на зрізання старих дерев у різних населених пунктах Турійської територіальної громади.

Також прийняли рішення про присвоєння адресного номера житловому будинку.

Одноголосно проголосували за рішення виділити матеріальну допомогу мешканцям Турійської громади (більшість з яких – онкохворі).

Члени виконавчого комітету розглянули питання і прийняли відповідне рішення щодо надання дозволу на встановлення меморіальної плити на колишньому старому єврейському кладовищі в селищі Турійськ.

Заключним питанням порядку денного був розгляд заяви місцевого підприємця щодо надання дозволу на розміщення пересувної тимчасової споруди для здійснення підприємницької діяльності по вулиці Ковельська, 1 у Турійську.

Сектор розвитку, комунікацій та зв’язків з громадськістю.

Фото Ірини Прус.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних