Турійська селищна рада територіальна громада

Волинська область

Оздоровчий фестиваль "Ніколи не здавайся" серед осіб з інвалідністю

Дата: 03.07.2019 15:37
Кількість переглядів: 566

Фото без опису

Перший відкритий фізкультурно - оздоровчий фестиваль "Ніколи не здавайся" серед осіб з інвалідністю стартував у Турійському районі 2 липня 2019 року на березі озера у селі Соловичі. У ньому беруть участь понад 70 людей із Турійського, Ковельського, Старовижівського, Камінь-Каширського, Любомльського районів, із міст Ковеля, Володимира-Волинського, Нововолинська, Червонограда, Львова і Рівного. Учасники змагатимуться у бочі, дартсі, кеглях, стрільбі з спортивного лука і з пневматичного пістолета.

Участь у відкритті фестивалю брали і фахівці Турійської районної філії Волинського обласного центру зайнятості. З вітальним словом та запрошенням до співпраці до учасників заходу звернулась виконувач обов’язки директора Наталія Лучук.

В ході заходу учасників інформували про спеціалізовані заклади освіти, де люди з особливими потребами можуть здобути фах і таким чином реалізувати себе. Наводились яскраві приклади працевлаштування осіб з особливими потребами. Також учасників фестивалю ознайомлювали з чинним законодавством з питань надання реабілітаційних послуг особам з інвалідністю.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора