Турійська селищна рада територіальна громада
Волинська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

СТзОВ імені Лесі Українки повідомляє про обробку посівів coï в селах Новий Двір, Ловище, Дажва

Дата: 08.07.2024 15:42
Кількість переглядів: 154

Повідомлення про застосування засобів захисту рослин

Фото без описуВідповідно до ст. 37 Закону України «Про бджільництво› за п.7.1.2. Інструкції щодо попередження та ліквідації хвороб i отруєнь бджіл, затвердженої наказом Головного державного інспектора ветеринарної медицини України № 9 від 30.01.2001 року, СТзОВ імені Лесі Українки повідомляє, що в період з 9 по 22 липня 2024 року будуть здійснюватись обробки посівів coï на території Турійської громади в селах Новий Двір, Ловище, Дажва.

У випадку неможливості проведення обробок через погодні умови, у зазначений термін, кінцева дата обробки буде переноситись на відповідну кількість днів, протягом яких неможливо було здійснювати обробку.

Обробка буде проводитись наземними штанговими обприскувачами дрібно крапельним розпиленням. Препарати які будуть застосовуватися:

Грінфорт ФФ 250 - (класифікація ВООЗ: III клас небезпечності. Строки виходу працівників на оброблені площі для проведення механізованих робіт – 3 доби, для ручних робіт —7 діб).

Амістар Голд - (існасифікація BOOЗ: II клас небезпечності. Строки виходу працівників на оброблені площі для проведення механізованих робіт — 3 доби, для ручних робіт —7 діб).

Ниватон Бор - (класифікація ВООЗ: III клас небезпечності. Строки виходу працівників

на оброблені площі для проведення механізованих робіт –               3 доби, для ручних робіт —7 діб).

Антиколорад Макс - (класифікація ВООЗ: II клас небезпечності. Строки виходу працівників на оброблені площі для проведення механізованих робіт — 4 доби, для ручних poбіт — 10 діб).

Грінфорт 5:20:32 - (класифікація ВООЗ: III клас небезпечності. Строки виходу працівників на оброблені площі для проведення механізованих та ручних poбіiт — не пoтpeбує).

Карбамід - (класифікація ВООЗ: III клас небезпечності. Строки виходу працівників на оброблені площі для проведення механізованих та ручних робіт — не пoтребує).

У наявності додаткових запитань звертайтеся за номером телефона (067)3612528.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних