Турійська селищна рада територіальна громада
Волинська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

СТзОВ імені Лесі Українки буде здійснювати обробку посівів coï на території сіл Новий Двір, Ловище, Дажва

Дата: 10.06.2024 11:52
Кількість переглядів: 186


Фото без описуВідповідно до ст. 37 Закону України «Про бджільництво› та п.7.1.2. Інструкції щодо попередження та ліквідації хвороб i отруєнь бджіл, СТзОВ імені Лесі Українки повідомляє, що в період з 11 по 25 червня будуть здійснюватись обробки посівів coï на території сіл Новий Двір, Ловище, Дажва.

 

У випадку неможливості проведення обробок через погодні умови, у зазначений строк, кінцева дата обробки буде переноситись на відповідну кількість днів протягом яких неможливо було здійснювати обробку (цю інформацію можна уточнити в останній день запланованої обробки за номером телефону зазначеним нижчче).

Обробки будуть проводитись наземними штанговими обприскувачами дрібно крапельним розпиленням. Препарата які будуть застосовуватися:

Тотал - (класифікація ВООЗ: III клас небезпечності. Строки виходу працівників на оброблені площі для проведення механізованих робіт — 3 доби, для ручних робіт — 7 діб).

Петра - (класифікація ВООЗ: III клас небезпечності. Строки виходу працівників на оброблені площі для проведення механізованих робіт — 3 доби, для ручних робіт — 7 діб).

Гроу Аміно - (класифікація ВООЗ: III клас небезпечності. Строки виходу працівників на оброблені площі для проведення механізованих робіт — 3 доби, для ручних робіт —  7 діб).

Коректор pH - (класифікація ВООЗ: III клас небезпечності. Строки виходу працівників на оброблені площі для проведення механізованих робіт — 3 доби, для ручних робіт —  7 діб).

Антиколорад Макс - (класифікація ВООЗ: II клас небезпечності. Строки виходу працівників на оброблені площі для проведення механізованих робіт — 4 доби, для ручних робіт — 10 діб).

Грівфорт Лип - (класифікація ВООЗ: III клас небезпечності. Строків виходу працівників на оброблені площі для проведення механізованих та ручних   робіт не потребує).

За наявності додаткових запитань звертатись за телефоном +3 8 (067) 3612528.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних