Турійська селищна рада територіальна громада
Волинська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулась чергова сесія Турійської селищної ради

Дата: 03.06.2024 11:07
Кількість переглядів: 122

Фото без описуПід головуванням Турійського селищного голови відбулася чергова п’ятдесят четверта сесія селищної ради. У порядок денний було включено 131 питання, яке попередньо розглядалися на профільних комісіях.

Перед відкриттям засідання усі присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих захисників України у російсько-українській війні.

З ініціативи депутатів склалася традиція на кожній сесії проводити збір коштів на підтримку ЗСУ, цього дня було зібрано 10200 гривень.

Одними з перших питань, які депутати розглянули на ссееії, стали про внесення змін:

  • в рішення сесії селищної ради від 27.03.2024 № 52/12 «Про внесення змін до Програми патріотичного виховання молоді, підготовки та проведення приписки і призову юнаків на строкову військову службу, матеріально-технічного забезпечення військових формувань, здійснення заходів щодо територіальної оборони та підготовки громадян до національного спротиву, мобілізаційної підготовки та мобілізації на території Турійської селищної ради на 2021-2025 роки, затвердженої рішенням сесії від 25.02.2021 № 5/13»;
  • рішення селищної ради від 08.12.2023 № 49/16 „Про бюджет територіальної громади на 2024 рік 03537000000”.

Зокрема під час розгляду змін до бюджету, було вирішено направити 150 тисяч гривень на потреби військових, відповідно до поданих запитів.

Фото без описуБлок питань стосувався освітянської сфери. Начальник відділу освіти, молоді та спорту Людмила Дячук детально ознайомила депутатів із планом трансформації мережі закладів загальної середньої освіти Турійської селищної ради на 2024–2027 роки, який депутати затвердили одноголосно. Ознайомитися із ним можна буде на офіційному сайті Турійської селищної ради в закладці «Відділ освіти, молоді та спорту». Дотичними до цього стали питання: «Про припинення Свинаринської філії опорного закладу «Купичівський ліцей» Турійської селищної ради Ковельського району Волинської області»;  «Про закриття групи в Обенижівському закладі дошкільної освіти».

Без заперечень депутати затвердили Положення про відділ соціального захисту та охорони здоров’я, а також розпорядження селищного голови, видані в міжсесійний період.

 Шість питань порядку денного були підготовленні відділом містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та комунальної власності.

Сто п’ятнадцять питань стосувалися земельної сфери.

По кожному із розглянутих на сесії питань були прийняті відповідні рішення.

Фото без опису

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних