Турійська селищна рада територіальна громада

Волинська область

Віддали шану воїну Сергію Хільчуку

Дата: 02.01.2024 16:00
Кількість переглядів: 98

Фото без опису

Сьогодні, 2 січня, провели в останню земну дорогу військовослужбовця Сергія Хільчука. Віддати данину шани нашому захиснику та розділити з родиною біль від непоправної втрати прийшли односельчани, земляки, близькі та побратими.

На захист країни солдат Сергій Хільчук був мобілізований 19 травня 2022 року. Війна залишила глибокий і болючий слід у душі захисника. На 46 році життя серце воїна зупинилося.

У місцевому храмі села Мокрець відбувся чин поховання захисника України Сергія. Піднеслася спільна молитва за його душу.

Під скорботну мелодію духового оркестру військовослужбовці на плечах пронесли воїна вулицями рідного села до місця земного спочинку. Востаннє нашому земляку віддали військові почесті. На його честь пролунав трикратний військовий салют та Державний Гімн України. Багатоголоссям розірвало небесну тишу тричі «Слава!!!»

Не маємо права забути, яка дорога ціна платиться за волю. З вдячністю нашим Героям маємо проживати кожен день, єднатися у цей надважкий час, підтримувати сім’ї воїнів та цінувати і віддавати належну шану загиблим захисникам України.

Висловлюємо щире співчуття родині воїна Сергія і розділяємо з вами біль від важкої і непоправної втрати.

Вічна слава Герою.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора