Турійська селищна рада територіальна громада

Волинська область

Відзначили переможницю конкурсу на кращу ідею для логотипа

Дата: 18.08.2023 11:01
Кількість переглядів: 768

Фото без описуІз приємною місією команда Турійської громади на чолі з селищним головою завітала у Луцький національний технічний університет – привітати з перемогою студентку-дизайнерку Ольгу Міскевич у творчому конкурсі на визначення ідеї для логотипа громади, а також вручити дівчині заслужену винагороду.

«За фахом я не дизайнер, але ваша робота мене вражає, є відчуття того, що це красиво та надихаюче. Ви молода та юна, красива як і наша Україна, тому сподіваємося на перемогу і на те, що все у нашій країні буде гаразд, і вам особисто бажаємо подальших успіхів та щоби все було якнайкраще», – наголосив керманич громади Олексій Безсмертний, звертаючись до фіналістки конкурсу.

Окрім цінної винагороди, Ользі передали книги журналіста Василя Трофімука про урочище Вовчак, що вважається місцем зародження УПА. І це – невипадково, адже у різних варіантах робіт дизайнерки були символи, пов’язані із цим сакральним для українців та нашої громади місцем. До того ж Оля має ще й фах історика.

Також на згадку переможниці подарували сувенірну кружку із новоствореним логотипом громади, як символ того, що уже невдовзі саме цей знак стане ключовим символом впізнаваності бренду Турійської громади.

Під час зустрічі та із студенткою обговорили подальшу співпрацю, зокрема підготовку до створення брендбуку громади та розробки концепції брендування.

Ще раз вітаємо переможницю і дякуємо всім учасникам за творчі ідеї, які вселяють віру у те, що майбутнє в України є, і воно мирне та гарне.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора