Турійська селищна рада територіальна громада

Волинська область

Атовці активно долучаються до створення добровольчих формувань

Дата: 15.02.2022 09:14
Кількість переглядів: 1226

 

Фото без описуУ зв’язку із складною ситуацією, яка склалася в країні, та загрозою повномасштабного вторгнення Росії в Україну учасники бойових дій, які мешкають у Турійській громаді, ініціювали проведення робочої зустрічі, яка відбулася 14 лютого у сесійній залі селищної ради.

Її метою було обговорити кроки до створення добровольчих формувань територіальної оборони у громаді, напрацювати план першочергових завдань. Як зауважив під час зустрічі Турійський селищний голова Олексій Безсмертний, учасники бойових дій мають важливий досвід, який необхідний для створення формувань, вироблення плану дій в разі погіршення ситуації чи військового вторгнення.

Під час розмови піднімалися питання про залучення населення до проходження військових курсів у добровольчих формуваннях, вироблення схеми дій для цивільного населення, обговорювалися законодавчі норми щодо створення добровольчих формувань.

 Просимо звернути вашу увагу, що у Турійській громаді розпочалася робота зі створення добровольчих формувань територіальної оборони. Усіх, хто бажає записатися у добровольчі формування, хто прагне захистити свою родину і країну, хто хоче отримати навики володіння зброєю, пройти військові курси, запрошуємо на зустріч, яка відбудеться 16 лютого о 18 годині у великому залі в колишньому приміщенні Турійської районної державної адміністрації.

Сектор розвитку, комунікацій, зв’язків з громадськістю та проєктної діяльності Турійської селищної ради.

  



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора